Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından düzenlenecek Ebeler Haftası(21-28 Nisan) kullanılmak üzere Ebelik Mesleği ile ilgili afiş yarışması düzenlenecektir. (Afişte bulunması gereken bilgiler; Etkinliğin adı: Ebeler Haftası, Etkinlik Tarihi: 26 Nisan 2018, Etkinlik Yeri: Fen Edebiyat Konferans Salonu, Etkinliği düzenleyen: Sağlık Yüksek Okulu Öğretim Elemenları )    Parantez içinde belirtilen bilgilerin bulunduğu afiş başvuruları 05 Nisan 2018 günü Perşembe Günü Mesai bitimine kadar S.Y.O. Ebelik Bölümü Başkan Yardımcısı Neslihan ÖZDEMİR’in e-mail adresine (Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) internet aracılığıyla ulaştırılacaktır. Başvuru yapan öğrenci,  öğrenci numarasını, bölümünü, sınıfını, ismini, soyismini email adresinde belirtecektir. Dereceye giren afiş Ebeler Haftasında çoğaltılıp kullanılacaktır. Dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi verilecektir. Not: 05 Nisan 2018 tarihinden itibaren yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.